Valtakunnassa Kaikki Hyvin!

Kiitoksia kokoomus, keskusta, demarit ja muut suurien puolueiden näyttävimmät viisaat päättäjät.Näin sitä luottamusta kasvatetaan ihmisten silmissä. Olette kyllä aikamoisia ketkuja, kenttäväki puurtaa vapaaehtoisvoimin luottaen teidän rehellisyyteen johtamistaitoon, mitä he saavat palkaksi…lukea jatkuvasti mitä suurimmista rahoitussotkuista ja muista metkuista. Sitten vielä kehtaatte puhua säästöistä ja lamasta, ja siitä ettei palkansaaja saa pyytää lisää palkkaa.. hyysätään pakolaisia, ja oma kansa rämpii suossa, vailla työtä tai apua, häpeäisitte edes. Mutta ei, keksitään mitä kummallisimpia selityksiä. Pitäisi säätää laki, että eduskuntaan päässeille ja Suomea johtaville tehtäisiin mmse testi, eli muistitesti. Nimittäin sen verran lyhyt ja huono muisti tuntuu joillakin olevan rahansaanneista ym. metkuista. Millä kummalla te kykenette tehtäviänne hoitamaan, ja pelaamaan suurempien rahasummien kanssa? Keskittyisitte Suomalaisten hyvinvointiin. Rahaa tuntuu olevan liikkeellä, se vain sattuu olemaan väärässä paikassa.Ja mitähän taas tehdään painetaan villasella kaikki, kukaan ei muista muutaman vuoden päästä mitään, VALTAKUNNASSA KAIKKI HYVIN!

Jätä kommentti

css.php